rishsefid.com|صفحه اول انجمن ها

نسخه كامل: کسب درآمد تا سقف یک میلیون تومان در ماه فقط کساییکه می خوان به یه جایی برسن بخونن.
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
هرکسی که داره این موضوع را می خونه اول از همه بهش سلام می کنم.من یه دانشجوی 20 ساله دختر هستم.
به دلایلی برای کسب درآمد و پس انداز و به قول معروف برای اینکه یک جوان مستقلی باشم و بتونم اون چیزهایی که می خوام مثل ماشین و ... رو بخرم تصمیم گرفتم که کار کنم . اما خودتون که میدونید کار خیلی سخت پیدا میشه یا اصلا نیست. اما از یکی از آشناهام شنیده بودم که میگفت پسر همسایشون با یه کامپیوتر و یه خط تلفن تونسته تو اینترنت ماهی 400 هزار تومان دربیاره و تا الان یه چند میلیونی پس انداز کرده . منم چون رشتم کامپیوتر هست تصمیم گرفتم که مثل اون باشم برای همین دنبال سایتهاییکه کارشون تو این زمینه هاست رفتم
و تا الان خدا رو شکر به یه جایی رسیدم . البته دارم وبلاگم رو برای آموزش نحوه کار کردن با این سایتها و کسب درآمد به روز می کنم .البته هر کی دوست داره بیشتر براش توضیح بدم این آدرس ایمیلمه:

atefeh.tarafdar@yahoo.co.uk

البته این سایتی که بهتون گفتم یه سایت ایرانیه که اسم شرکتش هم کارآفرینان هوشمند پارس هست ولی متن داخل سایت به زبان انگلیسی هست اما هر کسی با زبان دبیرستان هم متوجه می شه در ضمن اصلا هم کلاه برداری نیست چون خودم عضوشم و پولم هم گرفتم . حالا اگر می خوای بری ثبت نام کنی این بنرش هست.اول
ثبت نام کن بعد بهم ایمیل بده تا بهت بگم چی کارا می تونی بکنی.

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
آدرس مرجع